permintaan Aida

Assalammualaikum..

Harini jumaat , anak anak tak kesekolah . walaupun anak maq yg bercuti ni cuma dua orang , tapi pepagi lagi dah riuh rendah rumah kecik maq ini . kalau si Aida sibuk dengan search  hanset baru digoogle .. Manakala si Etty pula asik melayan kan aja karenah adiknya yang sorang tu . hurmm tu belum lagi pegang duit ( bekerja ) dah ada macam macam angan dia .


Tapi bila  suasana riuh rendah jadi makin kacau bilau tiba tiba Aida menjerit ! Katanya ...


'' MAK !! AIDA NAK ADIKKKKK !!! "


ahhh sudahhhh.... Agaknya dia search kat google adik tapi tak jumpa ke?? Hurmm bukan memain permintaan ni !? Dia macam  takde nak mintak benda lain ke ek ? Aduhh


Maq tahun ni dah 45 tahun ...


Ingatkan malas dah nak belai baby kecik kecik ni , yang ada ni pun dah cukup bagi maq rasanya. Anak sendiri , anak asuhan . maq pun baru tolak 2 permintaan orang nak hantar anak baru baru ni . bukan maq sombong atau memilih . tapi dalam usia 45 ni , rasanya tiba dah waktu mencari keredaanNya dan mendekatiNya .  Sebab maq rasa MASANYA dah tak lama dah lagi ...

SubhanaAllah , walhamdulillah , wala illa haaillallah,  waallah huakbar ...


Aida ...jangan minta  ' benda ni ' lagi please... Maq dah tua .. Hahaha* mula dah sedar diri *

Comments

Favourite post ❤

Mee Kuning Halal Toyyiban

Susu sejat ganti santan kelapa

Tips Pilih Bendi

Rambut Gugur Ketika Ihram?

Jangan Bimbang Bila Jadi Bahan Gossip

Tidak Berkerja Tapi Nak Buat Buku Simpanan di Bank?

Sebab Allah Masih Sayang Kita

Sabar Itu Indah

Done beraya