Posts

Showing posts from January, 2012

Post Pertama

Image
Asalamualaikum...

Maqnie nak bagi tau,ni post maqnie yg sulung.Meminati blogging selepas tengok anak2 dara maqnie enjoy jek layan blog ni ehehe. Jeles la tu?

Tak la jeles tapi dgn cara ni kita dapat kongsi2  idea kita dgn org lain ,kongsi maklumat, kongsi idea ,kongsi resipi but tak mau la kongsi suami.... tak rela you!


Sebagai seorang pengasuh  yg bergiat hampir selama 16 tahun ,banyak juga pengalaman maqnie.Nanti maqnie kongsi kan kt sini ye.tunggu tau...
Utk permulaan biarlah kita kenal2 dulu.

Maqnie, seorang ibu beranak 3. Semua perempuan.

Seorang surirumah, seorang pengasuh.  Seorang yang kuat membebel. Walaupun dalam tidur.

Umur?  Dah baligh dah. Alhamdulillah.

Nampaknya itu saje utk kita berkenal2an la yek....tunggu tau post akan datang . Nak surprise le pulak kan. kejap ! nak beri ucapan boleh tak? utk semua reader....

Selamat malam jumaat eheheheh....