what to say ?

Assalammualaikum



out there ! all people said '' no woman no cry '' but can maq ask you all ?. how many woman cry because of man ? ahhaa  ..look ! speaking London maq pagini haha still not bad la kan . asal tahu makna ,paham maksud carry on hehee

jom teliti disekeliling masyarakat kita  . berapa ramai  perempuan menangis disebabkan lelaki ? hurm ... masih ramai yang menangis hanya sebab mengupas kulit bawang ! bukan sebab lelaki mahu pun perempuan  ! so apa motif maq update entry pasal cry ? pasal woman ? pasal man ?

ok, ikhlasnya nak cakap , lelaki payah nak menitiskan air mata ,but kalau dia terlanjur mengeluarkan si air mata , tu bermakna ,dia memang sayang sangat kat 'perempuannya ' . so perempuannya tu kenalah bertanggungjawab pada tiap titisan air mata yg dikeluarkan oleh lelaki itu ...mohon paham maksud maq ni ye.tolong jangan anggap perkara ni remeh ok !


tetapi  berbeza dengan perempuan , setakat menangis untuk lelaki ,mereka dah lali , dah kebal ,dan puas . tak kiralah hal orang muda ,hal orang tua , air mata perempuan memang mudah turun . so? apa kisah lah kan kalau she always cry in her heart . in her dream ,in her life . and not all man take care about it ! yes kita orang tau dah ! (kata wanita wanita melayu terakhir)


wahai lelaki  .... jika menitis air mata perempuanmu  kerana mu ....makanya ....hurm  alah  malas nak cakaplah ,pergilah cari kat google akibat kejadian ini . dan sila jaga airmata perempuanmu terutama yg bergelar ibumu .

save the tears please ...


Comments

Favourite post ❤

Mee Kuning Halal Toyyiban

Susu sejat ganti santan kelapa

Tips Pilih Bendi

Rambut Gugur Ketika Ihram?

Jangan Bimbang Bila Jadi Bahan Gossip

Tidak Berkerja Tapi Nak Buat Buku Simpanan di Bank?

Sebab Allah Masih Sayang Kita

Sabar Itu Indah

Done beraya