perjuangannya esok

Assalammualaikum

demam bola dah kebah ke belum ? hehe biasalah kata pun demam , mungkin ambil masa untuk betul betul pulih kan . apa pun minum air masak lebih la ye , keep clam , your heart can get well ! hehe speaking london tu . ala adatlah kan , kata pun sukan , kalau dua dua menang mungkin tak masuk akal . apa pun tahniah pasukan bola sepak Pahang kerana telah berusaha untuk mempertahankan status juara anda tu ! patin Pahang memang sedap ! ye tak tipu walaupun harga boleh tahan huhu

kata orang berat mata memandang , berat lagi bahu yg memikul , so maq pun tak lupa pada team JDT yg tetap kekal di hati ini ,walaupun hanya menjadi naib juara tetapi kalian memang hebat ! takkan kalian kalah dimata kami para penyokong ! dengan usia sematang 2 tahun , pasukan JDT layak  bergelar juara sedikit masa lagi ,insya allah .  sokongan kami tak pernah pudar ! apa pun tomahan  haters itu semua adalah cabaran buat JDT  , bukan jadi kudis pun .


alamak ! harini bukan nak cakap pasal bola asalnya . harini maq nak ucapkan all the best untuk calon calon SPM dan STPM yg akan berjuang esok ( 3-11-2014 )  penat lelah anda belajar akhirnya esok anda berjuang habis habisan . tumpukn sepenuhnya pada peperiksaan ! hanya beberapa hari je kan . lepastu  free right ? stop lah dulu facebook ,akedemi fantasia , wechat ,whatsapp ,dan apa  je benda benda asas yg melekakan tu .


demi masa depan berusaha lah sebelum anda terkilan bila tak dapat keputusan yg memuaskan ibu dan ayah anda nanti . simpatilah pada harapan mereka yg tidak kesampaian jika anda gagal . lainlah jika anda dah stop semua , kemudian anda berusaha dengan sungguh sungguh kemudian anda tidak berjaya ,itu adalah takdirNya , tapi agak terkilan bila anda leka , buang masa dan lalai , kemudian anda menyesal bila keputusan ditangan  . masa tu nangis air mata darah pun dah tak guna . pahamilah kata kata maq ni .

disini segalanya bermula
disini maq sertakan doa masuk dewan peperiksaan :



SPM / STPM ~  hanya calon seperti anda yg layak berjaya ! teruskan usaha terakhir ini . all the best ,good luck !


Comments

Favourite post ❤

Mee Kuning Halal Toyyiban

Susu sejat ganti santan kelapa

Tips Pilih Bendi

Rambut Gugur Ketika Ihram?

Jangan Bimbang Bila Jadi Bahan Gossip

Tidak Berkerja Tapi Nak Buat Buku Simpanan di Bank?

Sebab Allah Masih Sayang Kita

Sabar Itu Indah

Done beraya