Posts

Showing posts from July, 2013

'PATI' Dengan izin

As salammu'alaikum..

ginilah kalau tak makan.banyak pulak meroyannya.ni baru hari pertama puasa,entri dah masuk yg ketiga dah ni.

lagi pun harini anak-anak tak bersekolah.aktiviti masak untuk breakfast pun dah cancel.aktiviti mencuci baju anak dah settlekan.lepas mengaji alQuran adalagi masa free tu.maka inilah peluang yg sangat menarik untuk berblog.

kali ini nak share pasal  jenis -jenis pati minyak
yg selalu terdapat dipasaran dan kelebihannya .
PATI apakah ? PATI yg bermaksud pendatang tanpa izin ke?atau party ?? eh bulan puasa mana boleh berparty2 .hmmm....bukan ..bukan dan bukan.ianya mengesahkan pasal pati untuk minyak wangi.balm..losyen dan yg berkaitan dengannya..jom kita teruskan . . .

~pati minyak lavender
ianya dapat meremajakan kulit dan memudarkan parut kerana ia mem
punyai keupayaan utk mempercepatkan dan menggalakkan pertumbuhan semula kulit baru !

~pati minyak zaitun
ianya mengandungi perlindungan kesihatan yg dapat mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular , a…

Istimewa 7julai

As salammu'alaikum
ahad 7 julai lepas dah kan
kalau anda nak tau
tulah tarikh maqnie dilahirkan
wow.. pejam celik pejam celik
makin tambah usia maqnie ni
tahun ni umur maq berapa ?
haaaa..cuba awak semua  teka !
sebenarnya umur maq dah melewati 44 dah
pada hari tu anak-anak maq kununnya buat surprise
mereka belikan sebiji kek untuk maq
mereka masakkan makanan tengahari untuk keluarga
walaupun agak simple tapi memang enak masakan mereka
terima kasih untuk ketiga -tiga anak gadis maq iaitu

Miss Farahin Izzati

Miss Faezah Izzati

Miss Adibah Aida


maq sayang kalian semua dan terima kasih untuk sambutan hari lahir maq yg memang simple tapi sungguh mengharukan hati maq ... terima kasih sayang-sayang  maq  :) nak tunjuk gambar tapi lupa  nak snap pulak!