Kawan baru blogging

Assalamualaikum

Setelah sekian lama maq berblogging guna tab dan handphone , akhirnya harini maq dah dapat gunakan notebook sebagai gadget untuk berblog. Pertama sekali bila bukak blog guna notebook ni , maq tengok blog maq di screen .. Allah hu besar nya dia punya widths !! full 1 size screen notebook ukuran 11 inci ni . Rasanya kalau orang rabun dekat tu dah layak tanggalkan cermin matanya !

Dan sepantas mampu ,maq pun edit semula blog dari yang sebesar papan hitam tu kepada yang sesedap mata memandang . Cehh ~

Ebook keluaran Asus kini dah jadi kawan baru maq dalam blogging ,insha allah maq akan terjah blog blog anda yang selama ini amat sukar untuk maq hampiri .



Rezeki dari Allah .. alhamdulillah  :) semoga memberi manfaat pada semua  . Amiinnn.


Comments

Favourite post ❤

Mee Kuning Halal Toyyiban

Susu sejat ganti santan kelapa

Tips Pilih Bendi

Rambut Gugur Ketika Ihram?

Jangan Bimbang Bila Jadi Bahan Gossip

Tidak Berkerja Tapi Nak Buat Buku Simpanan di Bank?

Sebab Allah Masih Sayang Kita

Sabar Itu Indah

Done beraya