blogwalking

Assalammualaikum
blogger kena lah blogwalking untuk dapat ramai kawankan . tapi ada sesuatu yang kekadang buat maq nak menangis bila blogwalking .nak tau kenapa?

ada blog tu nak masuk sikit punya berat , line maq sudah la semput , al maklum duduk atas bukit indah menawan ni , mendung sikit je line nampak la membebankan . jadi kalau blog yang berat tu jangankan nak komen , nak tenguk gambar nya pun tak lepas #sedih....tapi yang pelik kalau blog encik Ben tu lepas pulak ! agaknya ada gambar anak dia yang bibir muncung kot ,tu yg buat ringan hahha . agak-agaknya macamana nak ringankan blog ye ? kongsilah tips kat maqnie .


ada blog yg maq nak masuk tu cakap omputih pulak , maqnie ni yes - no tu faham la . paling ciput  pun  #yes no #thanks you  #i lebiu  ..lelain?? #namjahnam ,#hancurr  ....

eh ! perasan tak maq ada guna simbol # dalam post kali ni ? inilah pengaruh instagram . al maklum baru buat instagram ( tak padan dengan tua ) follow la maqnie nurseri di instagram maq ok hehehe... hello wechat ada ,wasapp ada jugak tau orang tua ni ahha jangan memain korang ....

kata orang dunia dah  maju , so orang pertengahan usia macam maq pun kena tau semua ,cuma penggunaannya kenalah berbeza dengan style remaja , baru nampak style otai gitu hehee....

Comments

Popular posts from this blog

Cara Tukar Nama Pada Geran Tanah Yang Pemiliknya Dah Meninggal

Kad kena telan mesin Atm

Tanjung Hill, Batu Pahat ,Johor

Result pemeriksaan darah sangat mengejutkan

Susu sejat ganti santan kelapa

Pantai Perpat, Rengit, pantai semulajadi yang tenang

Doa Amalan Neelofa

Melepaskan rindu dalam kereta

Pesanan SMS dari MKN

Mimpi Orang yang dah tak ada.