mee segera di bulan puasa

Assalammualaikum ..

Dugaan ...anak- anak asuhan hari ni nak makan mee segera la pulak ! Nasi dah selalu ..tak nak ( kata kiki ) mee best !

Erkkk .. Puasa - puasa ni stock mee segera memang maintain kat rumah maq .. bukan apa kalau malam - malam nanti lapar ...kan senang , tinggal masak je kot ..( kata anak dara  )


urm..tengah malam ke tengah *anu* haish ..

Anda tau kan bau haruman mee segera bagaimana powernya? Aduhhai ...dugaann ..dah lah rumah jiran dekat-dekat .sabo je la maq nyaaa ~

#maqnie ~ macam nak muntah pun ada ni hurm..... ( padahal tau dah muntah itu  boleh membatalkan puasa ) kikikih

*agak-agak cik Peah puasa tak.harini ekk...

Comments

Popular posts from this blog

Cara Tukar Nama Pada Geran Tanah Yang Pemiliknya Dah Meninggal

Kad kena telan mesin Atm

Tanjung Hill, Batu Pahat ,Johor

Result pemeriksaan darah sangat mengejutkan

Susu sejat ganti santan kelapa

Pantai Perpat, Rengit, pantai semulajadi yang tenang

Doa Amalan Neelofa

Melepaskan rindu dalam kereta

Pesanan SMS dari MKN

Mimpi Orang yang dah tak ada.