MaQ ada projek terbaru


Assalamualaikum

MaQ baru lepas makan tengahari . Baru saja masuk  suapan nasi ayam  yang ke 3 , maQ dah mula rasa kenyang . Alhamdulillah . Kalau macam nilah hari hari gayanya maQ makan , sekampit beras 5 kg , boleh bertahan 2 atau 3 bulan atau lebih .  Apa masaalah maQ sebenarnya sampai kan macam tak berselera  nak makan nasi ? Sedangkan menu lauk hari hari adalah menu kegemaran maQ . Asam pedas ikan siakap , nasi ayam , ayam goreng berrempah , paru goreng berlada , sambal belacan bertomato , ikan masin , tapi maQ masih tidak berselera?

Sebenarnya  maQ baru cuba 1 produk yg dah lama maQ usya kat facebook tu . Namanya ' slim Rich '  .

Fungsinya apa ?

Target utama slim kan perut la . Nak bikin perut nampak 6 pack ! Wah berangan betul mak cik sorang ni kan ? Kalau tubuh sihat dan slim ,dapatlah aktif dalam menjalankan tugas harian dan dapat lah menunaikan amal ibadah dengan sempurna . Itulah tujuan maQ makan produck ni dan semuanya kerana Allah s.w.t in sha allah

Bila ramadhan dan shawal dah pun meninggalkan kita , perut dah mula tidak sedap mata  memandang . Jangan kata orang lain pandang , mata sendiri pandang pun seram ! Apa tidak nya , juadah  berbuka macam macam ada selama sebulan ,kemudian disusuli dengan makan dimusim raya la pulak , mana tak seram biji mata ni melihatnya  .Maka jalan terakhir maQ ialah cari penyelesaian secepat mungkin . Lagi pun macam teringin nak pakai jubah saiz M la pulak .


Projek ni baru bermula 2 hari dan kita lihat kesannya bila maQ dah makan slim rich tu selama 2 minggu . Janji ? Oke good luck untuk diri sendiri .





Aip ..! Kalau anda nak tahu botol yang warna cream tulah slim Rich . Dan botol yang sebelah tu nak tumpang populariti saja sebenarnya . Hee tak sabar rasanya nak tunggu 2 minggu ni .

Comments

Favourite post ❤

Mee Kuning Halal Toyyiban

Susu sejat ganti santan kelapa

Tips Pilih Bendi

Rambut Gugur Ketika Ihram?

Jangan Bimbang Bila Jadi Bahan Gossip

Tidak Berkerja Tapi Nak Buat Buku Simpanan di Bank?

Sebab Allah Masih Sayang Kita

Sabar Itu Indah

Done beraya