Malam kejutan buat suami

Assalammualaikum


Pada 27haribulan Mac lalu , maq dan anak anak ada  buat kejutan buat suami tersayang . Kerana tarikh tu merupakan harilahir beliau yg ke 49 tahun . Huhu tua sudah , tapi makin tua makin sayang seh hehhee .

Bila usia dah tambah , uban dah memutih dikepala , mesti rasa singkatnya masa berlalu . Apa pun , selamat hari lahir  buat suami ku Encik Osman Muhamed .


Seorang suami yg pendiam tapi penyayang dan rajin kemas rumah . Uishh siapa tak sayang sangat sangat kalau suami rajin membantu buat kerja rumah . Alhamdulillah .





Anak asuhan maq yang paling manja dengan beliau ( qiqi ) turut sama nak join potong kek , haish layankan jelah kan , padahal birthday qiqi 14haribulan julai nanti , berlakon jelah tu . 

Menu pada malam kejutan itu ,

Kek aiskrim vanilla
pizza mushrom ,daging dan ayam
sup mushrom
roti butter
coke

aik ?! Birthday boy buat " duck face " la pada gambar yg last tu hehhee .

Sempena hari lahir itu , harapan maq semoga , Allah panjangkan umur nya dengan cahaya keimanan dan moga Allah beri keberkatan pada tiap titik peluhnya yg mengalir  dalam mencari nafkah untuk kami ( isteri dan anak anak ) amiin ....

Comments

Popular posts from this blog

Kad kena telan mesin Atm

Tanjung Hill, Batu Pahat ,Johor

Melepaskan rindu dalam kereta

Cara Tukar Nama Pada Geran Tanah Yang Pemiliknya Dah Meninggal

Susu sejat ganti santan kelapa

Pesanan SMS dari MKN

Kek Susu ( bakar )

Pantai Perpat, Rengit, pantai semulajadi yang tenang

Senarai Doa yang boleh kita selitkan dihari arafah

Pesanan MKN