Kerja baik pulih blog


Assalamualaikum ..

Ha , pagi ini lepas semua kerja rumah dah siap , maq merayau dalam blog sendiri. Kalau anda perasan , ada lah terkeluar post post lama yang maq kemas kini isi kandung nya. Ada juga post yang maq delete , sebab macam tak ada point je nak simpan. Apa pun , maaf ya kalau anda rasa pelik , jumpa entri maq zaman dulu tu. Mungkin 2012 dah ter up date harini . Sorry sangat sangat .


Cuba tekan key merah tu , function tak ? 🙊


Sebetulnya , maq nak buang setiap entri yang mana gambar gambarnya yang terpadam dulu tu. Al maklom dulu dulu jenis gelojoh dan tidak berapa arif pasal blog ni. Nak padam yang tak perlu , terpadam semua . Hehhe anggap je semua yang berlaku itu ada hikmahnya . Positif ya maq ! 😊

Comments

Popular posts from this blog

Cara Tukar Nama Pada Geran Tanah Yang Pemiliknya Dah Meninggal

Kad kena telan mesin Atm

Tanjung Hill, Batu Pahat ,Johor

Result pemeriksaan darah sangat mengejutkan

Susu sejat ganti santan kelapa

Pantai Perpat, Rengit, pantai semulajadi yang tenang

Doa Amalan Neelofa

Melepaskan rindu dalam kereta

Pesanan SMS dari MKN

Mimpi Orang yang dah tak ada.