sakit pinggang ?

Assalammualaikum ..

kalau semalam  ( khamis ) maq update post pasal tersedak pada bayi , kali ni maq nak share satu lagi tips pelik yang maq selalu amalkan  . iaitu  anda mungkin pernah mengalami sakit pinggang ? yelah mungkin disebabkan  terlalu lama berdiri ,atau mungkin terlalu banyak berjalan  .





apa yang maq selalu amalkan apabila salah sorang ahli keluarga maq alami sakit pinggang . perkara yang pertama maq target ialah urut betis dia . urut dari bawah ke atas . urut perlahan-lahan .lagi elok menggunakan minyak kelapa  biar licin dan kalau pesakit itu lelaki pastinya bulu kaki dia tidak rasa perit  ( jika takde minyak bulu kaki akan melekat ditapak  tangan ) semua minyak urut boleh digunakan kecuali minyak petrol , minyak pelincir atau pun minyak rambut!

pelikkan yang sakitnya pinggang tapi yang diurut pulak betisnya hehehe ..

kalau betul lah cara urutan dengan level kesakitannya , pasti orang yang sakit pinggang tu akan meraung kesakitan . nak tahu sakitnya macamana ?  ahha ...cuba la suruh siapa-siapa urut betis anda ! pasti hebat jeritannya hehehe .

#maqnie ~ selamat mencuba !

Comments

Popular posts from this blog

Kad kena telan mesin Atm

Tanjung Hill, Batu Pahat ,Johor

Melepaskan rindu dalam kereta

Cara Tukar Nama Pada Geran Tanah Yang Pemiliknya Dah Meninggal

Susu sejat ganti santan kelapa

Pesanan SMS dari MKN

Kek Susu ( bakar )

Pantai Perpat, Rengit, pantai semulajadi yang tenang

Senarai Doa yang boleh kita selitkan dihari arafah

Pesanan MKN