kali kedua ,moga berjaya !

Assalammualaikum , hai ! selamat malam ...

esok maq ada program ke Johor Bharu lagi ! memang perkara yang tiada dalam perancangan hujung minggu kali ini kerana dah 2 minggusebelum ini maq dan suami sudah puas meronda rasanya. tetapi esok maq pula akan menghantar anak kedua maq ( ety izzati ) untuk ke temu duga latihan jururawat , panggilan kedua dari SPA. alhamdulillah .

jika anda masih ingat ketika beberapa bulan yang lepas ,beliau ada menduduki temuduga serupa tetapi bila dikatakan wajahnya agak nampak garang ,akhirnya dia GAGAL dalam temuduga pertama itu . *takde rezki agaknya .

kali ini ,biar maq temankan dia pergi sebab hari minggu memang maq free . kalau temuduga yang lepas tu dia pergi dengan ayahnya sahaja dan kali ni dia memang nak maq temankan huhu maq pembakar semangat katanya ! ok , i follow huhhu

pada mulanya suami maq tak tahu arah jalan ketempat temuduga tu ,tetapi dengan pertolongan Allah , adik lelaki maq yg sorang tu bermurah hati untuk menemankan maq dan keluarga ke Jalan Air Molek ,JB . Alhamdulillah sekali lagi dipermudahkan urusan maq dan keluarga .

*ya Allah ,Kau berilah kejayaan utk anakndaku NUR FAEZAH IZZATI  dalam temuduganya kali ini . dan selamatkan lah kami dalam perjalanan pergi dan balik nanti ...aaminn......

Comments