Peluang Tambah ilmu Untuk Keluarga Johor

-السلام عَلَيْكُم وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاته-

Baca tajuk program pada gambar tu je , dah buat hati begitu teruja. " Masuk Syurga Sekeluarga". Apatah lagi kalau dapat turut serta dalam program tersebut. Alangkah indahnya hidup.


*SEMINAR RESOLUSI KELUARGA*
- _Kempen Masuk Syurga Sekeluarga_

Dengan kerendahan dari *RUMAH NGAJI JOHOR* satu lagi program *MyFamily #QuranHour* yang bertemakan *Masuk Syurga Sekeluarga*

Akan di sampaikan oleh *Tuan Fazrul Ismail* yang tidak asing dengan Motivasi Al Quran buat kita.

📌 *MASUK ADALAH PERCUMA!!!* 🆓

Anda hanya perlu :
🔹Wajib Daftar kepada admin di www.wasap.my/60137222165/MasukSyurgaSekeluarga
🔹Bayaran RM6 utk makan Tengahari
🔹Bawa pen dan buku nota sendiri.

Nota :
_Pendaftaran berkumpulan harus info segera mengelakkan penolakkan saat saat akhir_

*_Sila Bantu hebahan buat manfaat ramai_*

Maq  dapat info ni dari group whatsapp. Sekali lagi program percuma menuntut ilmu yang dianjurkan khas buat rakyat Johor dan kepada warganegara yang berminat. Bayaran rm 6.00 pun untuk charge makan tengahari. Oklah tu kan.

Jika anda free pada tarikh tersebut ,jom rebut peluang ni. Bawa keluarga sekali ,mesti seronok !

Comments