Kesilapan apakah ?

Assalamualaikum.

2,3 minggu kebelakangan ini kita ada pelbagai jenis sambutan yang nak disambut. Hari jururawat lah ,Hari ibu lah , Hari Guru lah dan yang paling best hari cuti hehe saje je.

Sebenarnya untuk mengenang jasa sesaorang tak perlu tunggu tarikh , hargailah mereka hari hari . Setiap masa , selagi mereka ada didepan mata anda , raikan lah kehadiran mereka.

Tapi katanya , pesakit lelaki lebih suka misi pelatih berbanding staff nurse . Kenapa kah? Bukankah stuff nurse lebih ilmu berbanding nurse pelatih? Okey , Nanti kita cari jawapannya ya.


Maq ada masaalah sekarang ni !

Hahha tiba tiba terus ngadu . Kisahnya macam ni , blog maq sekarang ni dah bercelaru. Bila maq nak follow blog orang lain , maq klik lah ruang follow tu tetapi nanti keluarnya ini .


Haa.. Maq yang follow orang tu tapi yang keluar nanti link blog anak maq , Puan Farahin lzzati. Andainya ada yang mahir tentang  masaalah serupa ini ,sila lah , beri lah maq tunjuk ajar . Maq dah beritahu kat Farahin pasal isu ini dan beliau pun pening , tak tahu nak adjust apa , hehe.

Email maq.
Link blog anak.
Apakah?

Dengan masaalah ini , maq rasa dah hampir setahun maq tak dapat follow blog lain. Dan andainya blog Farahin tu aktif , maq boleh je abaikan masaalah ini sebab readers boleh baca artikel dari blog beliau Dan sebagai blogger sambil sambilan ini ,maq rela mengalah demi anak sendiri , tapi masaalahnya , blog Farahin tu tengah renovate , aduh. Renovate dah ngalah kan buat pasaraya ,hampir setahun rasanya krik krik krik. Sejak jadi puan , busy bebenor beliau sekarang .

Nota maq : Sekali lagi, jika ada sesiapa yang mahir dalam hal ini , sila bantu maq , beri lah tunjuk ajar.


Comments

Popular posts from this blog

Kad kena telan mesin Atm

Cara Tukar Nama Pada Geran Tanah Yang Pemiliknya Dah Meninggal

Tanjung Hill, Batu Pahat ,Johor

Result pemeriksaan darah sangat mengejutkan

Susu sejat ganti santan kelapa

Pantai Perpat, Rengit, pantai semulajadi yang tenang

Doa Amalan Neelofa

Mimpi Orang yang dah tak ada.

Pesanan SMS dari MKN

Kisah Dhaja