Tupperware daftar percuma jek

Assalammualaikum

Pagi yang indah . alhamdulillah untuk tiap nikmat dan rezeki dari Allah untuk kita selama ini .hari ni maq free sikit sebab anak anak semua cuti .sambil masak boleh naip entri hehe. kain baju ? anak daro kan ado . hehhee

ada something nak kongsi kat semua . sempena tahun GST ,  tahun dimana minyak turun harga tapi  barang tetap naik harga . maq terpaksa jugak ambil inisiatif lain untuk tambah income , eh! betul ke ejaan tu haha okk ambil cara lain , untuk tambah pendapatan . selain jadi pengasuh ,maq  memang  kena cari rezeki dgn jalan lain .

baru baru ni maqkan  ada join TUPPERWARE ! Alhamdulillah agak memberangsangkan  setakat ni . dan untuk bulan januari2015 , sesiapa yang beli set  dibawah ini  ,  secara automatik dia telah menjadi ahli tupperware dengan sah . dan tidak perlu bayar RM 70!  set dibawah ni harga asalnya berjumlah RM 433.90 tapi kali ini ianya hanya RM280 ! wow !!

dan jika anda beli dengan maq ,Maq ada cara pembayaran mudah untuk anda . bagaimana ? pm maq di facebook maq tu . nanti maq terangkan . berminat ke ? jom lah :)


maq dah , anda bila lagi ?


Comments

Favourite post ❤

Mee Kuning Halal Toyyiban

Susu sejat ganti santan kelapa

Tips Pilih Bendi

Rambut Gugur Ketika Ihram?

Jangan Bimbang Bila Jadi Bahan Gossip

Tidak Berkerja Tapi Nak Buat Buku Simpanan di Bank?

Sebab Allah Masih Sayang Kita

Sabar Itu Indah

Done beraya