Tupperware daftar percuma jek

Assalammualaikum

Pagi yang indah . alhamdulillah untuk tiap nikmat dan rezeki dari Allah untuk kita selama ini .hari ni maq free sikit sebab anak anak semua cuti .sambil masak boleh naip entri hehe. kain baju ? anak daro kan ado . hehhee

ada something nak kongsi kat semua . sempena tahun GST ,  tahun dimana minyak turun harga tapi  barang tetap naik harga . maq terpaksa jugak ambil inisiatif lain untuk tambah income , eh! betul ke ejaan tu haha okk ambil cara lain , untuk tambah pendapatan . selain jadi pengasuh ,maq  memang  kena cari rezeki dgn jalan lain .

baru baru ni maqkan  ada join TUPPERWARE ! Alhamdulillah agak memberangsangkan  setakat ni . dan untuk bulan januari2015 , sesiapa yang beli set  dibawah ini  ,  secara automatik dia telah menjadi ahli tupperware dengan sah . dan tidak perlu bayar RM 70!  set dibawah ni harga asalnya berjumlah RM 433.90 tapi kali ini ianya hanya RM280 ! wow !!

dan jika anda beli dengan maq ,Maq ada cara pembayaran mudah untuk anda . bagaimana ? pm maq di facebook maq tu . nanti maq terangkan . berminat ke ? jom lah :)


maq dah , anda bila lagi ?


Comments

Popular posts from this blog

Cara Tukar Nama Pada Geran Tanah Yang Pemiliknya Dah Meninggal

Kad kena telan mesin Atm

Tanjung Hill, Batu Pahat ,Johor

Result pemeriksaan darah sangat mengejutkan

Susu sejat ganti santan kelapa

Pantai Perpat, Rengit, pantai semulajadi yang tenang

Doa Amalan Neelofa

Melepaskan rindu dalam kereta

Pesanan SMS dari MKN

Mimpi Orang yang dah tak ada.