Insta maq ?

Assalammualaikum

harini lepas siap semua kerja rumah ,settle acara menyopping ,maq baru berpeluang melayari dialam siber . masuk facebook kemudian masuk blog . namun hati masih berkata , rasa macam ada yang masih kurang lagi diblog ini . belek punya belek ,ooh ... maq tak letak lagi link instagram maqnie kan ... a'ah la . buat apa sorok sorok pulak , bukan ada post gambar hot pun ..

insta maq hanya berkongsi kan apa yang maq ada , apa yang maq suka , apa yang maq bangga , eh ! riak pulak ni namanya hehe

dengan follower yang belom cukup qouta tu , kalau anda nak follow insta maq sila la lakukannya  kerana tiada dikenakan dengan apa apa bayaran hanya dibalas  dengan ucapan terima kasih je , tak mahal kan ?

apa ada dalam insta maq ?
~gambar anak anak asuhan
~gambar alam semula jadi
~gambar makanan kegemaran
~gambar family
~gambar yang menjadi pilihan maq

tu jek ...

Comments

Popular posts from this blog

Kad kena telan mesin Atm

Tanjung Hill, Batu Pahat ,Johor

Melepaskan rindu dalam kereta

Cara Tukar Nama Pada Geran Tanah Yang Pemiliknya Dah Meninggal

Susu sejat ganti santan kelapa

Pesanan SMS dari MKN

Kek Susu ( bakar )

Pantai Perpat, Rengit, pantai semulajadi yang tenang

Senarai Doa yang boleh kita selitkan dihari arafah

Pesanan MKN